Hestene og andet

Bestil tur

Bestil tur

Gør livet til en fest - Rid islandsk hest. Bestil i god tid en tur i vores skønne natur på: turridningmolsbjerge@ gmail.com Angiv vægt, højde og ridefærdigheder på allle deltagere. Husk ridning er på eget ansvar.

rytterens vægt

rytterens vægt

For at beskytte vores heste, er det vigtigt at vores vægtgrænser, under hver enkelt hest, ikke overskrides. Hvis vi er i tvivl om den oplyste vægt er korrekt, vil vi foretage en kontrolvejning

Før rideturen

Før rideturen

Vi sadler op sammen, så vi er sikre på at rytter og hest er et godt match, at rytteren sidder rigtigt på hesten og stigbøjlerne er indstillet rigtigt. Betaling kontant eller MobilPay, ikke kort.

bibi

bibi

Bibi er en hoppe på 13 år. hun er sød og nem i al omgang. Hun går alle gangarter, hun har en super fin tølt, men hun skal sættes i tølt. Hun har en vilje lidt over middel, dvs at hun skal rides af en øvet til rutineret rytter. Bibi har et stangmål på 136 cm og er spinkelt bygget, så kan kun rides af personer op til 75 kg.

Hjalmur

Hjalmur

Vallak på 14 år. Gode adskildte gangarter og vilje over middel. Kan give en god tur til den øvede. Vægtgrænse 85 kg

Bjørk

Bjørk

Björk 20 år. har en sene skade og kan pt. ikke rides. Senen heler dog fint og hun er nu i genoptræning og forventes klar igen forår 2022.

Tônn

Tônn

Tònn er vallak, 10 år og søn af Bjørk. Han har samme gode gangarter som sin mor. Viljen er over middel, og han er stadig lidt af en drengerøv, så han kræver en øvet rytter. Tónn er 140+ og kraftigt bygget, så han kan rides af personer op til 85 kg.

Flipa

Flipa

Flipa er hoppe og 19 år. Hun er naturtølter og kan tølte/passe ligeså hurtigt som hun kan gallopere. Hun er nem i al omgang og har en middel vilje, så hun kan rides af de fleste, også børn. Flipa er 134 i stang og spinkelt bygget, så hun kan rides af personer op til 70 kg.

Gylfi

Gylfi

Vallak på 6 år. Han er ny på folden og ikke færdig tilredet.

Snorri

Snorri

Vallak på 22. Han er meget velredet med klart adskilte gangarter. Han kan give en luksus tur til både den erfarne rytter og begynderen. Snorri er ca 140 og kraftigt bygget. Han kan bære en rytter på 80 Kg. Vi tager dog hensyn til hans alder, så han rider ikke de lange ture.

Baldur

Baldur

vallak på 11 år. Han er nem i al omgang, og han gør kun hvad han bliver bedt om. Han har nemt til en super fin tølt. Han kan give en god oplevelse til både begynderen og den erfarne rytter. Baldur er ca 138 og ikke så kraftig. Han kan bære en rytter på 75 kg.

Bjørk

Bjørk

Bjørk (Røde Bjørk) er hoppe på 10 år. Hun har let til tølt, de kaldte hende for symaskinen, hvor hun kom fra, fordi hun er meget rentaktet. Hun er meget rolig og har prøvet rigtig meget. Hun kan derfor rides af af de fleste. Hun er ca 138 høj og kan bære en rytter på op til 80 kg.

Nattrun

Nattrun

Nattrun er 10 år, hun har fine adskildte gangarter og den mest fantastiske tølt. Hun er ca. 140 høj og ret spinkelt bygget. Hun kan bære en rytter på 75 kg. Både den øvede og knap så øvede kan få en fin tur på Nattrun.

Birtna

Birtna

Birtna på 14 år. Hun er en høj hoppe med rigtig fine gangarter og en god fremdrift. Lars´s yngling til at ride forrest, men udvalgte får også lov:)

Brellir

Brellir

16 år, Lars private hest

Neista

Neista

Neista er hoppe på 12 år og har fine adskildte gangarter. Hun har tidligere gået konkurrencer. Neista er kun til den øvede islænder rytter. Hun kan bære 80 kg.

Atgeir

Atgeir

Atgeir er vallak, 1,36 høj og 14 år. Gangarterne er gode og adskilte, og tølten er ligetil. Viljen er over middel, så han kræver en øvet rytter. Vægtgrænsen er 70 kg