Hestene og andet

Bestil tur

Bestil tur

Gør livet til en fest - Rid islandsk hest. Bestil i god tid en tur i vores skønne natur på: turridningmolsbjerge@ gmail.com Angiv vægt, højde og ridefærdigheder på allle deltagere. Husk ridning er på eget ansvar.

rytterens vægt

rytterens vægt

For at beskytte vores heste, er det vigtigt at vores vægtgrænser, under hver enkelt hest, ikke overskrides. Hvis vi er i tvivl om den oplyste vægt er korrekt, vil vi foretage en kontrolvejning

Før rideturen

Før rideturen

Vi sadler op sammen, så vi er sikre på at rytter og hest er et godt match, at rytteren sidder rigtigt på hesten og stigbøjlerne er indstillet rigtigt. Betaling kontant eller MobilPay, ikke kort.

bibi

bibi

Bibi er en hoppe på 11 år. hun er sød og nem i al omgang. Hun går alle gangarter, hun har en super fin tølt, men hun skal sættes i tølt. Hun har en vilje lidt over middel, dvs at hun skal rides af en øvet til rutineret rytter. Bibi har et stangmål på 136 cm og er spinkelt bygget, så kan kun rides af personer op til 75 kg.

Hjalmur

Hjalmur

Vallak på 12 år. Gode adskildte gangarter og vilje over middel. Kan give en god tur til den øvede. Vægtgrænse 85 kg

Bjørk

Bjørk

Björk har en sene skade og kan pt. ikke rides. Senen heler dog fint og hun er nu i genoptræning og forventes klar igen forår 2022.

Tônn

Tônn

Tònn er vallak, 9 år og søn af Bjørk. Han har samme gode gangarter som sin mor. Viljen er over middel, og han er stadig lidt af en drengerøv, så han kræver en øvet rytter. Tónn er 140+ og kraftigt bygget, så han kan rides af personer op til 85 kg.

Flipa

Flipa

Flipa er hoppe og 17 år. Hun er naturtølter og kan tølte/passe ligeså hurtigt som hun kan gallopere. Hun er den ubestridte leder af flokken på folden. Hun er nem i al omgang og har en middel vilje, så hun kan rides af de fleste, også børn. Flipa er 134 i stang og spinkelt bygget, så hun kan rides af personer op til 70 kg.

Frekja

Frekja

hoppe på 9 år. Hun har gode adskildte gangarter og over middel vilje. Derudover er hun nem i al omgang og gør hvad hun bliver bedt om. Frekja er ca 138 og kraftigt bygget. Hun kan bære en rytter på 80 kg.

Snorri

Snorri

Vallak på 20. Han er meget velredet med klart adskilte gangarter. Han kan give en luksus tur til både den erfarne rytter og begynderen. Snorri er ca 140 og kraftigt bygget. Han kan bære en rytter på 80 Kg

Baldur

Baldur

vallak på 9 år. Han er nem i al omgang, og han gør kun hvad han bliver bedt om. Han har nemt til en super fin tølt. Han kan give en god oplevelse til både begynderen og den erfarne rytter. Baldur er ca 138 og ikke så kraftig. Han kan bære en rytter på 75 kg.

Bjørk

Bjørk

Bjørk (Røde Bjørk) er hoppe på 8 år. Hun har let til tølt, de kaldte hende for symaskinen, hvor hun kom fra, fordi hun er meget rentaktet. Hun er meget rolig og har prøvet rigtig meget. Hun kan derfor rides af af de fleste. Hun er ca 138 høj og kan bære en rytter på op til 80 kg.

Nattrun

Nattrun

Nattrun er 8 år, hun har fine adskildte gangarter og den mest fantastiske tølt. Hun er ca. 140 høj og ret spinkelt bygget. Hun kan bære en rytter på 75 kg. Både den øvede og knap så øvede kan få en fin tur på Nattrun.

Birtna

Birtna

Birtna er hoppe på 12 år. Hun er tidligere konkurrence hest og har fine adskildte gangarter. Hun er Lars' fortrukne forrytter hest. Vægtgrænsen er 85 kg

Brellir

Brellir

Lars private hest

Neista

Neista

Neista er hoppe på 10 år og har fine adskildte gangarter. Hun har tidligere gået konkurrencer. Neista er kun til den øvede islænder rytter. Hun kan bære 80 kg.

Atgeir

Atgeir

Atgeir er vallak, 1,36 høj og 12 år. Gangarterne er gode og adskilte, og tølten er ligetil. Viljen er over middel, så han kræver en øvet rytter. Vægtgrænsen er 70 kg